Agenda anteriorsMasterclass anteriors

CONTINGUTS DISPONIBLES!

RESUM:

La intel·ligència artificial i el Machine Learning (AI/ML) estan cada vegada més presents en totes les indústries i sectors, ja que tota empresa necessita diferenciar-se en el context competitiu actual, on els marges són cada vegada més baixos.
En aquesta sessió, discutirem dos temes actuals des d’aquest camp: primer, la democratització d’AI/ML, permetent que els usuaris d’empreses i els científics de dades implementin fàcilment models ML, i el segon, seria l’aplicació d’AI/ML per a millorar la qualitat de la producció.

Primera part: encara que la ciència de dades està a tot arreu, molts usuaris encara senten que és difícil utilitzar les eines i tècniques disponibles. No obstant això, amb la tendència de la democratització de la IA/ML, la construcció, interpretació i aplicació de models de IA/ML s’ha tornat molt més accessible per a perfils menys experts. En aquesta part de la sessió, aprendràs sobre com els usuaris comercials poden crear models d’analítica avançada sense codi a partir de les dades del departament de recursos humans.

Segona part: Tractarem el tema de la qualitat de producció. Amb un cas d’ús exemplificarem el tema de la convergència de dades d’IT/OT i com es va analitzar i va millorar la qualitat de fabricació d’un producte d’una gran organització fent servir AI/ML. Entre altres, es podrà aprendre com es va reduir la ràtio de deixalles, augmentant així la productivitat i donant suport a l’estratègia de sostenibilitat del productor.

DIA I HORARI:

30 SETEMBRE 2022 | 10h a 11:30h

PRESENTA LA SESIÓN:

 • Joan Moragon, Innovation Coach & Creative Designer a SAP
  Va començar la seva carrera professional en SAP Dublin, en l’àrea de servei de postvenda de les solucions per a recursos humans i tecnologies d’innovació. Ara, a Barcelona, forma part d’un equip d’innovació que dissenya experiències per a clients de SAP i els ajuda a descobrir oportunitats d’innovació.

PONENTS:

 • Gonzalo Hernan Sendra, AI/ML Solution Advisor a SAP
  Forma part del SAP’s Global Center of Excellence for Data Value. Té un doctorat en Enginyeria i sempre ha estat interessat en l’aplicació industrial de la ciència de dades. Ha assessorat clients sobre com abordar els desafiaments comercials amb AI/ML i sobre com integrar aquests models en el procés comercial i posar-los en funcionament en un entorn productiu.
 • Stojan Maleschlijski, Machine Learning Engineer a SAP
  Forma part del SAP’s Global Center of Excellence for Data Value. El seu treball s’enfoca a aplicar Machine Learning i IA per a ajudar els clients a tornar-se més àgils, basant-se en les dades, i a ser resilients a les disrupcions. Abans d’unir-se a SAP, va treballar en l’àrea de Signal and Image Processing en diferents indústries. Stojan, té un doctorat per la Universitat de Heidelberg, Alemanya.
 • Andreas Forster, Data Scientist a SAP
  Andreas forma part del SAP’s Global Center of Excellence for Data Value. Amb experiència en analítica i estadística, ha estat treballant durant aproximadament 10 anys en projectes de Machine Learning, amb clients de totes les mides i d’indústries molt diferents.

IDIOMA I FORMAT DE LA MASTERCLASS:

Anglès | Virtual

AGENDA:

1. Demostrar com analistes de negoci, científics de dades i els ciutadans poden començar a crear models i aplicar ML sense codificació, utilitzant dades de recursos humans.
2. L’objectiu és presentar com una empresa química aplica IA per a predir la qualitat durant el procés de fabricació.
a. Cobrim el model AI/ML i la seva implementació i enfocament d’implementació.
3. Preguntes i respostes

impartida-cat