Ecosistema fort i connectat

El CIDAI identifica reptes i potencia l’ecosistema català d’Intel·ligència Artificial com a pol de referència internacional creant una comunitat connectada, activa i dinàmica que impliqui la majoria dels agents del sector.

Dins d’aquest eix d’actuació s’inclouen diferents activitats bàsiques:

Activitats de l'eix

1er punt de contacte i serveis basats en la innovación per a l’estratègia de dades i IA de les empreses

El CIDAI actua com a primer punt de contacte per a les organitzacions que volen començar o reforçar la seva estratègia de dades i intel·ligència artificial, segons el model DIH.

Serveis

1. Autoavaluació en maduresa de tecnologia de dades i IA (Servei gratuït)
L’autoavaluació de tecnologia de dades i IA és una eina que el CIDAI posa a l’abast de tothom amb l’objectiu que d’una manera ràpida, senzilla i àgil, es pugui tenir una primera visió de l’estat de maduresa de l’organització en l’ús i aplicació de les tecnologies de dades i la incorporació de l’IA.

Amb la resposta d’unes preguntes, automàticament s’entregarà un informe personalitzat amb l’avaluació de la maduresa en dades i IA, seguit d’un conjunt de recomanacions i propers passos per avançar en la transformació digital cap a una organització basada en la gestió de les dades i el coneixement, i acompanyat amb la identificació dels principals recursos i serveis d’interès disponibles des del CIDAI.

Accedir a l’eina d’Autoavaluació

2. Servei Lean de diagnosi i oportunitats en analítica avançada i IA
Servei destinat a organitzacions amb maduresa digital mitja que tenen interès en identificar com l’analítica avançada i la IA podria millorar la seva activitat i negoci.

  • El servei pretén donar suport al client en la factibilitat d’una possible aplicació de la IA en l’organització (enfocament producte o procés)
  • Servei d’assessorament realitzat per expert tecnològic soci de CIDAI.
  • Dues sessions (2.5h per sessió) amb el responsable que assigni de l’organització per avaluar la maduresa digital de l’entitat i valorar oportunitats en IA
  • El servei té un dimensionament de 30h en total, de les quals 5h serien la durada estimada de les visites presencial/online sessió, i la resta es dedicarien a l’elaboració de l’informe.
  • Els socis tindran les eines que ofereix el CIDAI per a la seva execució (Autodiagnosi)

L’oficina tècnica del CIDAI farà seguiment de la satisfacció del client.

Descarrega la fitxa del servei

Servei diagnòstic i definició de full de ruta per a l’adopció de tecnologies d’analítica avançada i IA

Mapeig i dinamització de la comunitat

Identificació dels principals stakeholders de l’ecosistema que poden maximitzar l’impacte del CIDAI.

Accedir al Mapeig

Workshops d'innovació

Realització de diferents tallers per presentar les principals innovacions i casos d’èxit d’AI & Data Tech en un sector específic.

Consulta la nostra agenda!

No et perdis els diferents workshops, actes i tallers d’innovació que estan preparant els socis de CIDAI